2007. november 14., szerda

A NÉV KÖTELEZ- megszólal

A név kötelez


A név kötelez, szokták mondani és bizony igaz is. Viselője azt az életutat fogja beteljesíteni, amire neve indíttatja (amely horoszkópjával is analóg).
A Kabbala tanítása szerint Isten a világegyetemet 22 betűn keresztül teremtette, amelyeknek számértékük is van.
Ezeken a betűkön keresztül mindent lehet jellemezni, számértéküket összeadva.

Több számmisztikai elmélet van forgalomban, amelyek ezt az értéket tizes számrendszerben redukálják, azonban ha belegondolunk, a 22 számot nem biztos, hogy át kell helyezni másik számrendszerbe.
Mi azonban maradunk a 22-es számrendszerben, és abban csak kiemeljük az egyes helyiértéket nem összeadjuk a számjegyeket, akkor kapunk egy, a névre nagyon jellemző számot.
Ezt értékelni a Tarot nagy arkánumának lapjain keresztül lehet, amely rögtön megmutatja a név viselőjének alap jellemrajzát.
A családi név a család által felvállalt és egységesen megvalósítandó feladatot jelzi, míg a keresztnevek mind egy-egy egyéni feladatot, életminőséget jeleznek.

Ebből a kettőből adódik a teljes név által mutatott életminőség, azonban az ember jellemzésénél minden egyes név fontos szerepet tölt be.
Fontos, hogy a teljes, általunk használt nevet írjuk be fonetikusan, tehát úgy, ahogy kiejtjük.

Különösen fontos tradícionális neveknél, hogy ne ragaszkodjunk a dupla betűkhöz, csak ha azt hosszan is ejtjük. pl: Máriássy=Máriási
A program nem a Tarot középkorban kialakult számozása, hanem a héber betűk és a Széfer Jecira alapján készült!

Fontos!
A bekegyzésem az ESOTERIC PORTÁLon megjelent anyag alapján készült és itt találod meg a programot is mely segíthet a saját neved elemzésében.


Nincsenek megjegyzések: